Specialisten

Huidtherapie

Laserbehandelingen voor ontharen, behandelen van hyperpigmentatie, steelwratjes, gesprongen haarvaatjes en schimmelnagels. Bij veel zorgverzekeraars worden sommige behandelingen door uw (aanvullende) zorgverzekering vergoed. Voor meer informatie kunt u terecht op de volgende website: www.mediskincare.nl.

Cosmetisch arts

Voor Botoxbehandelingen kunt u ook bij ons terecht. Hiervoor werken wij samen met een specialist op dit gebied dokter Don Smeets uit Roermond.

Naast de standaard botox behandelingen worden ook specialistische botox behandelingen uitgevoerd zoals de botox-lift voor de kaaklijn en verzachten van halslijnen. Ook zijn er methodes voor het oplossen van overmatig transpireren in oksels, voorhoofd, rug en handen. Voor het vullen van rimpels worden diverse vullers gebruikt. Welke vuller het beste is, is van diverse factoren afhankelijk.

Voor meer informatie www.erbeteruitzien.nl.

Permanent make-up

Permanent make-up met ervaring.

Een goede opleiding, jarenlange ervaring en een hoog kwaliteitsniveau zijn de sleutelwoorden voor het succes van La Signature. Patricia de Vos is gespecialiseerd in cosmetische permanent make-up. La Signature werkt uitsluitend met natuurlijke pigmenten. Via The American Academy of Micropigmentation volgt zij de laatste ontwikkelingen op dit terrein. De nieuwste technieken op het gebied van permanent make-up leert Patricia bij internationale bedrijven, zoals onlangs bij een masterclass in Zwitserland.

De mogelijkheden zijn wenkbrauwen, eyeliner en lippen.